Dolazi novi "Driveclub"

Dolazi novi "Driveclub"

Dolazi novi "Driveclub"

Popularna video-igrica sprema svoj sledeći nastavak koji mnogo obećava a za sada smo dobili priliku da vidimo kako će sve to zapravo izgledati u novom trejleru.

Kada je je igrica "Driveclub" u pitanju, samo joj ime kaže o čemu se radi. Osnova igre jeste vožnja automobila dok ste deo određenog kluba ili udruženja. Ideja iza ove igre nikako nije revolucionarna i postoje na desetine sličnih kopija koje su čak u mnogome i unapredili ovu igru.

Za ovaj nastavak je zanimljivo da će biti dostupan za igranje samo na PlayStation 4 platformi i nećete moći da vozite samostalno, tj. ukoliko se odlučite za takvu opciju biće vam ponuđen veoma limitiran izbor automobila i staza.

Prema snimku koji je objavljen po pitanju grafike ova igrica takođe ne obećava ali ono što je uvek "vadi" jeste sjajno odrađena simulacija vožnje, tj. ponašanje automobila i realan osećaj koji imate dok vozite. Kao zvaničan datum objavljivanja igre naveden je 10. jul tako da ćemo uskoro moći iz prve ruke da se uverimo u uspeh ili neuspeh ove igrice.