Dobili 10 miliona od smrti Pola Vokera i žele još

Dobili 10 miliona od smrti Pola Vokera i žele još

Dobili 10 miliona od smrti Pola Vokera i žele još

Neki ljudi će učiniti sve samo da se dokopaju što više novca makar to značilo da svoje voljene koji više nisu sa njima ne puste na miru već bez imalo obraza provlače njihovo ime kroz sudove i mediji samo da izvuku još finansijske dobiti.

Glumac Pol Voker poginuo je 20. novembra 2013. kada je zajedno sa svojim prijateljom Rodžerom Rodasom, koji je bio na mestu vozača, udario u stub i nastradao u automobili Porsche "Carrera GT". Iako je istraga pokazala da su dvojica prijatelja vozila 150 na sat njihove porodice ne misle da je u tome bilo ičega loše već naizmenično tuže proizvođača iz Štutgarta.

Umesto da se međusobno teše jer njihovih muževa više nema dve udovice su i međusobno u tužbi. Ćerka pokojnog glumca, Medou Voker, dobila je 10 miliona dolara od porodice Rodas ali njen advokat kaže da je to samo delić novca koji želi za svog klijenta. Izgleda da je prijateljstvo završeno smrću pomenute dvojice.

Advokat sedamnaestogodišnje Medou kaže da bi Voker, da je i dalje živ, zaradio stotine miliona dolara od filmske franšize "Fast&Furious". Rodas ga je očito u tome sprečio pa bi sada on, odnosno njegova porodica, trebalo da plate pozamašnu sumu novca devojčici. Da li bi pokojni Pol voleo da se ovako ophode prema njegovom prijatelju, teško nam je da poverujemo.