Dacia modeli u "Ambiance Primer" verziji

Dacia modeli u "Ambiance Primer" verziji

Dacia modeli u "Ambiance Primer" verziji

Za sve one koji rumunskim automobilima zameraju na manjuku stilskog dodira i kreativnih dizajnerskih rešenja dolazi specijalna serija koja ima zadatak da unese toplinu u ove hladne mašine.

Dacia je predstavila specijalnu seriju modela "Sandero", "Duster" i "Logan" koji su označeni nazivom "Ambiance Primer". Glavna odlika im je boja kestena ali i sitni detalji koji su vidljivi kada se bolje zagleda. Svetla za maglu, alu-felne od 15 inča za Sandero i Logan a od 16 inča za Daster, Bluetooth, branici u boji auta, električni podizači prednjih prozora, USB i AUX portovi samo su neki od dodataka koji su dostupni kupcima koji izdvoje dodatnih 625 evra.
Uprkos novom nazivu i specijalnom izdanju agregati koji su na raspolaganju ostaju isti. Duster dolazi sa 1.6 benzincem snage 114 konja i dizel motorom zapremine 1.5 litara koji daje 109 konja snage. Sandero i Logan nude indentični dizel motor ali sa 89 konja snage kao i benzince zapremine 0.9 i 1.2 litara koji daju 89 odnosno 74 konja snage.
Sa pomenutih 625 evra doplate cene sada iznosi, za tržište Velike Britanije gde su ovi automobili naročito popularni, 9 110 evra za Sandero, 10 360 evra za Logan i 13 670 za Duster.