Citroen proslavio prvi rođendan modela DS3

Citroen proslavio prvi rođendan modela DS3

Citroen proslavio prvi rođendan modela DS3

Stotinak Citroena DS3, koji pripadaju članovima web foruma DS3 Spirit iz cele Evrope, pojavilo se na auto-moto stazi Ferté Gaucher pre nekoliko dana kako bi obeležili prvi rođendan modela DS3.

Od lansiranja u martu prošle godine DS3 je prodat u 80.000 primeraka.

Web forum DS3 Spirit okuplja hiljade ljubitelja prvog pripadnika linije DS. Među kolekcionarima legendarnih istorijskih modela marke Citroen ova zajednica korisnika Interneta čini novu generaciju ljubitelja marke.

U crnoj mat boji specijalne serije Série Noire ili u verziji DS3 Racing, razvijenoj od ekipe Citroen Racing, Citroen DS3 poprima raznolika lica i odgovara svima koji su u potrazi za izuzetnim stilom, osećajem u vožnji i profinjenošću.

Na proslavi rođendana više od 200 članova foruma DS3 Spirit iz cele Evrope susrelo se sa timom koji je radio na projektu DS3. Instruktori su vodili dinamične radionice, a učesnici su imali priliku da sednu za upravljač modela Citroen DS3 Racing kako bi upoznali i na stazi ocenili njegovo ponašanje.

Dan je završen paradom svih primeraka modela DS3, okupljenih kako bi zajedno proslavili i čestitali rođendan prvom pripadniku linije DS.

R. N. - Auto Portal