Citroen "DS3" kabrio sa GTi motorom

Citroen "DS3" kabrio sa GTi motorom

Citroen "DS3" kabrio sa GTi motorom

Francuzi su spojili sjajan dizajn uz sasvim solidne performanse i svoj stariji model transformisali u brzi kabriolet koji će se dopasti mnogim kupcima.

Model "DS3" prvi put se pojavio 2009. po čemu je u auto-industriji među veteranima. Zato se pre par godina pojavila "Racing" varijanta kako bi se borila sa Fiat "500 Abarth" i Renault "Clio RS" modelima. Prošle godine izmene su se ticale samo novih farova a ove godine imamo drastičnije izmenjenu varijantu.
polovni automobili, auto oglasi, citroenOznačena kao "Performance" ova verzija je zapravo kabriolet varijanta poznatog "DS3" koja izgleda sjajno. Iako se sa GTi agregatom zapremine 1.6 litara koji daje 205 konja snage uz maksimalni obrtni momenat od 300Nm nikako ne može nazvati sporim takmičenje sa nekim ozbiljnijim hečbek modelima nije opcija.
polovni automobili, auto oglasi, citroenAli zato kabriolet sjajnog dizajna uz odličnu crnu nijansu ne bi trebalo da ima previše problema da pronađe svoj put do kupaca koji automobil pre svega vide kao modni detalj. Cena od 30 450 evra ne bi trebalo da odbije zainteresovane.

Ukoliko vas interesuje kupovina ili prodaja polovnih automobila u Srbiji sa slikom oglase možete naći na našem sajtu.