Čas vožnje završen tragično

Čas vožnje završen tragično

Čas vožnje završen tragično

Bračni par iz Nemačke, inače poreklom sa ovih prostora, tragično je izgubio život kada je ženska osoba po prvi put sela za volan i automobilom uletela u vodu.

Bračni par Sulemani je napustio Srbiju pre gotovo dvadesetpet godina kako bi životnu sreću našli u Nemačkoj. Međutim, nakon porodičnog izleta pedesetpetogodišnja žena je želela da oproba u vožnji i po prvi put u životu sela je za volan automobila. Njen suprug nalazio se pored nje u automobilu Volkswagen "Polo".

Niko od prisutnih to nije primetio već su samo videli, kako priča njihov sin Ekrem, automobil koji juri niz nasip i uleće u vodu. Njihovi sinovi su odmah skočili u vodu kako bi ih izvadili ali automobil je vrlo brzo potonuo na dno duboko devet metara.

Ronioci i hitna pomoć su stigli na lice mesta za dvadesetak minuta ali im je trebalo još gotovo pola sata da bračni par izvuku iz automobil koji se prevrnuo na stranu pa je bilo moguće otvoriti samo jedna vrata. Uprkos naporima ljudi iz hitne pomoći da ih reanimiraju bračni par je vrlo brzo preminuo u bolnici.