"Bubom" prešao 1.6 miliona kilometara

"Bubom" prešao 1.6 miliona kilometara

"Bubom" prešao 1.6 miliona kilometara

Ukoliko ne spadata u mali deo populacije koji sebi može da priušti menjanje automobila na svakih pet godina onda ste sigurno svojim ljubimcem prešli par stotina hiljada kilometara ali ovaj gospodin kao da nije izlazio iz svog auta.

Ovaj gospodina je 1998. naručio novu Volkswagen "Bubu" na koju je čekao nekoliko meseci da mu je isporuče "preko bare" ali kaže da se to čekanje itekako isplatilo. Njegov sin ga je nedavno snimio kako je "Bubom" prešao milionitu milju.

Kako je gospodin Brašer prešao ovoliku kilometražu on objašnjava činjenicom da radi kao kurir a da pakete i pisma raznosi sopstvenim vozilom te tako svakog radnog dana pređe oko 360 milja odnosno 580 kilometara.

Veliki broj delova je ili popravljen ili zamenjen ali je motor izdržao čak 918 000 milja što znači da je prešao gotovo milion i po kilometara.

Sa novim motorom je prešao dodatnih 131 966 kilometara čime je kompletirao brojku od milion milja. I ranije smo čuli za VW automobile koji su prešli milion kilometara ali ova "Buba" sa 1 609 344 kilometara je rekorder.