BMW "X6 M50d" sa "G-Power" tjuningom

BMW "X6 M50d" sa "G-Power" tjuningom

BMW "X6 M50d" sa "G-Power" tjuningom

Specijalisti za BMW modele, tjuning kompanija "G-Power", rešili su da je došlo vreme i da "X6" SUV, verzija "M50d" dobije specijalno izdanje.

Iako se uglavnom odluče za benzinske varijante stručnjaci iz "G-Power" tjuning firme ne odbijaju ni dizelaše. Šestocilindrični trolitarski dizelaš iz BMW SUV-a, model "X6 M50d" im je predstavljao izazov ali nisu izneverili.

"D-Tronik 5 V1" modul uspeo je da izvuče 455 konja snage uz maksimalni obrtni momenat od 870Nm. U odnosu na standardni model to je povećenje snage od 74 konja i povećanje maksimalnog obrtnog momenat od 130Nm. I sve to za 2 500 evra.U ponudi su i ultra lake alu-felne dimenzija 23 inča uz gume visokih performansi, a poseban plus je mogućnost potpisa u dužini od maksimalnih 15 karaktera. To zadovoljstvo košta dodatnih 2 000 evra.Ovaj tjuning paket je za sada dostupan samo mušterijama iz Nemačke, Austrije i Švajcarske, iz razloga logistike. Za one koji žele da im "G-Power" obezbedi prevoz do i od svog predstavništva doplata iznosi 300 evra.