BMW predstavio konceptni model M4 "GTS"

BMW predstavio konceptni model M4 "GTS"

BMW predstavio konceptni model M4 "GTS"

Kupe visokih performansi, to nam zvuči kao jedan od modela Bavaraca. Široj publici biće predstavljen na skupu na plaži Kalifornije.

BMW nije želeo svoje fanove da drži u neizvesnosti već je pre zakazanog pojavljivanja na auto-skupu na Pebl plaži u Kaliforniji predstavio svoji novi konceptni model koji spada u kategoriju brzih kupea visokih performansi.
Model sa oznakom M4 "GTS" inspiraciju vuče iz M4 vozila bezbednosti koje kruži stazom na trkama "MotoGP" serije. Najavljuje BMW nove tehnologije koje se tiču ubrizgavanja vode a koje će doneti više konjskih snaga i veći obrtni momenat. Ali kako veliki deo najavljenog nestane na putu od koncepta do proizvodne trake fokusiraćemo se na ono što vidimo.
Novi kupe bi trebalo da dobije OLED zadnja svetla i naglašeni zadnji spojler. Karbon-fiber dominira u svim detaljima od poklopca haube do podne zaštite.
Ono što odmah "upada u oči" jesu i točkovi veličine 19 inča napredi 20 inča pozadi. U pitanju je "666M" stil kako u BMW-u kažu u boji "narandžaste kiseline". To sve pravi sjajnu kombinaciju sa "zaleđenom tamno sivom" bojom. Uživajte u slikama ovog konceptna uz nadu da će i produkcijski model zadržati sve sjajne karakteristike.