BMW predstavio novi "M760Li"

BMW predstavio novi "M760Li"

BMW predstavio novi "M760Li"

Najveći model iz BMW "Serije 7" došao je na tržište i to sa V12 agregatom, 600 konjskih snaga i naprednim funkcijama koje daju vozaču mogućnost odabira između snažnih performansi i vrhunskog užitka u vožnji.

BMW limuzina iz "Serije 7" pod oznakom "M760Li" je stigla. Agregat isporučuje 600 konjskih snaga uz maksimalni obrtni momenat od 800Nm a u pitanju je V12 motor. U pitanju je prvi V12 agregat koji je "M Performance" napravio a pozajmljen je sa Rolls-Royce modela "Wraith".
polovni automobili, auto oglasi, bmw
Deo standardne opreme kod ovog automobila jesu Start-Stop sistem, aktivno upravljanje, "Executive Drive Pro" vešanje i ZF menjač sa osam brzina koji koristi satelit kako bi predvideo u kojoj brzini automobil mora biti u odnosu na uslove puta koji su isped njega a sve to kako bi se povećala efikasnost ovog modela.
polovni automobili, auto oglasi, bmw
Model "M760Li" ima "xDrive" sistem pogona na svim točkovima kao standardnu opremu, ubrzanje od 0 do 100 na sat iznosi 3.9 sekundi, maksimalna brzina je elektronski limitirana na 250km/h ali za one koji se odluče za "M Drivers Package" imaće u svojim rukama automobil koji može dostići brzinu od 305 kilometara na čas.
polovni automobili, auto oglasi, bmw
Uprkos impresivnim brojkama, kao što je pomenuti maksimalni obrtni momenat od 800Nm, koji je dostupan pri 1 500 obrtaja kombinovana potrošnja najveće BMW limuzine iznosi 12.6 litara na 100 pređenih kilometara. Emisija CO2 po pređenom kilometru iznosi 295 grama pa se ovaj automobil neće dopasti onima koji brinu o životnoj sredini, ali poznato je da ciljna grupa ovog modela ne haje previše za druge već samo za sebe.
polovni automobili, auto oglasi, bmw
U standardnoj verziji BMW "M760Li" dolazi sa M aerodinamičkim paketom, M sportskim auspuhom, M sportskim kočnicama i gomilom "M" bedževa. Prednja rešetka, čuveni BMW "bubreg", specijalno je dizajnirana za ovaj model a oivičena je "Cerijum sivom" bojom. Ista nijansa nalazi se na retrovizorima, na bravama, XDrive logo je njima oivičen, poklopac gepeka...
polovni automobili, auto oglasi, bmw
Kada je unutrašnjost u pitanju kupcima su na raspolaganju dve opcije. Prva je takozvana standardna dok druga, nešto poboljšana i skuplja, nosi naziv "Excellence". Kod ove varijante gubi se nešto od M dodataka koji se tiču performansi već je više uloženo ka uživanju u vožnji i eleganciji. Pa tako volan ima određene drvene i kožne detalje, pojasi za spasavanje protkani su vunom a ukrašena je i insturment-tabli. Nemci se mogu nadati kupovini novog modela dok kod nas polovni automobili prodaja na kojoj se jedino može zaraditi.