Automobili poznatih pevačica

Automobili poznatih pevačica

Automobili poznatih pevačica

Ako uzmemo u obzir da pojedine američke pevačice za godinu dana zarade i 60 miliona dolara, možemo očekivati da troše velike svote novca na svoje četvorotočkaše.

Ako uzmemo u obzir da pojedine američke pevačice za godinu dana zarade i 60 miliona dolara, možemo očekivati da troše velike svote novca na svoje četvorotočkaše. Nošeni ovom mišlju odlučili smo da zavirimo u garaže nekih od njih i da vidimo da li na automobile troše iste svote novca kao i na haljine i ogrlice.

Ako se nađete u Los Anđelesu, onda ćete moći da vidite Beyonce u Cadillac Escalade-u, jednom od najpopularnijih automobila poznatih pevačica. Kada želi da se vozi sa stilom, tu je Mercedes-Benz S-Klase. Osim što lepo peva i izgleda, Beyonce se očigledno razume i u automobile, pa je svom suprugu, poznatom reperu Jay-Ziju, za rođendan kupila ni manje ni više nego Bugatti Veyron Grand Sport.

Fergie, pevačica Black Eyed Peas-a, je još jedna od mnogih koja je izabrala Cadillac Escalade.

Jennifer Lopez se odlučila britanski "porodični" auto - Rolls Royce, a mi se pitamo da li u njemu vozi decu u školu. Kada je reč o gradskoj vožnji, J-Lo može da bira između Maybacha i, gle čuda, Cadillac Escalera.

Pevačica Kelis se po svom razlikuje od koleginica jer se vozi u srebrnom Jeep Wrangleru.

Lady Gaga nas je pomalo iznenadila svojim izborom automobila, jer od nekoga ko nosi haljinu od mesa očekujete futuristički super-automobil ili leteći tanjir. Lady Gaga ima "old school" ukus kada su automobili u pitanju - to potvrđuje njen crveni Rolls Royce Corniche III.

Jedna od retkih pevačica koju uvek voze i za koju je prosto nemoguće naći šta krije u garaži je Rihanna. Bilo da je u Parizu, Nju Jorku, Los Anđelesu, nikada nije za volanom.

Kada je u poseti svom dečku, fudbaleru Barselone Gerardu Piqueu, Shakira se vozi u Audiju kog je njen dragi dobio od kluba.

Na, kraju tu je Britney Spears sa svojom "armijom" automobila. Tu je Mercedes-Benz G-Wagon, zatim Cadillac Escalade - u crvenoj boji. Britney je poznata kao loš vozač, a nas zanima koliko teško može biti upravljanje crnim Maserati Gran Turismom. Britney vrlo često menja automobile, a upravo spomenuti Maserati je kupljen nakon što je na eBayu prodala BMW-a.

Možda američke "estradne zvezde" i nisu neki vozači, ali se makar voze sa stilom. Njihovi vozni parkovi  vrede više od budžeta Srbije. Ipak, tu je onaj osećaj "šta joj vredi skup automobil, kad ne zna da ga vozi"...

N. Lasica - Auto Portal