Automobili poznatih holivudskih glumaca

Automobili poznatih holivudskih glumaca

Automobili poznatih holivudskih glumaca

Nakon poznatih košarkaša i pevačica, došlo je vreme da zavirimo u garaže holivudskih glumaca, koji su poznati kao ljubitelji kvalitetnih i skupocenih automobila.

Nakon poznatih košarkaša i pevačica, došlo je vreme da zavirimo u garaže holivudskih glumaca, koji su poznati kao ljubitelji kvalitetnih i skupocenih automobila.

Sylvester Stalone je poznat kao ljubitelj Volkswagenovih vozila i često se može videti u svojoj Jetti. Naravno da to ne znači da se "Roki Balboa" ne vozi u drugim automobilima, ako na primer Camaru SS, crnom Mercedes-Benzu SL65 i Porsche Panameri 4, koju je odlučio da proda, kao što vidite na slici sa oglasa za prodaju.

Od zavodnika kakav je Brad Pitt očekuje se automobil dostojan toj tituli, ali Bred se u poslednje vreme može videti u Mercedesovoj S-Klasi ili G-Wagon džipu. Kako ne bi ispalo da smo zlobni, pomenućemo i njegov BMW Hydrogen 7. Kada je porodica u pitanju, Brad i Angelina se često mogu videti u Chevrolet Suburbanu, dok za prevoz dece koriste Mercedes-Benz Sprinter kombi.

Arnold Schwarzenegger pokazuje da ima stila i kada su automobili u pitanju. Bivši guverner Kalifornije u svom voznom parku ima Bentley Continental Supersports, Porsche 911 Turbo sa crvenim enterijerom, hibridni Chevrolet Escalade (da taj čuveni Escalade!), Mercedes-Benz G-Wagon. U njegovoj kolekciji se nalazi stari vojni džip i jedan tenk. Da, dobro ste pročitali, reč je o tenku u kom je Arnold služio vojsku u Austriji.

Al Pacino je jedan od brojnih glumaca ljubitelja Range Rovera i ponosni je vlasnik jednog primerka bele boje, dok za vožnju po gradu koristi Lexus GX  i Toyota Land Cruiser.

Antonio Banderas je samo jedan od mnogih koji voze Audi Q7 - koji preti da postane najpopularniji SUV među holivudskim zvezdama - je Antonio Banderas.

Komičar Adam Sandler je ljubitelj Chevroleta, što potvrđuju Escalade, DTS i CTS koji se nalaze u njegovom vlasništvu. Glumac David Hasselhoff, opevan u pesmi našeg inspektora Blaže, više voli Mercedes, koji je njegov prvi izbor kada je vožnja u pitanju.

Čini se da glumci imaju više ukusa za automobila u poređenju sa mladim košarkašima željnim "besnih" automobila. Naravno, i jednima i drugima je zajednička ljubav prema četvorotočkašima. Vi nas čitajte i dalje, a mi ćemo da nastavimo da se šunjamo oko garaža poznatih ličnosti.

N. Lasica - Auto Portal