Audi vozi Partizan do vrha

Audi vozi Partizan do vrha

Audi vozi Partizan do vrha

San od jeseni u Ligi šampiona naš prvak nije ostvario ali ih očekuje borba u domaćem šampionatu i Ligi Evrope. Na putu ka vrhu vodiće ih Audi.

Audi salon, Porsche Beograd Ada, bio je mesto održavanja konferencije za medije na kojoj su igračima i članovima stručnog štaba fudbalskog tima Partizan uručena vozila marke Audi. Fudbaleri domaćeg šampiona koji su bili na konferenciji su Živko Živković, Andrija Živković, Darko Brašanac i Fabrisijo Silva Dolores uz trenera Zorana Milinkovića i direktorku marketinga Partizana, Snežanu Filipović.
"Obzirom da je Audi na globalnom nivou sponzor najvećim svetskim klubovima Bajernu, Realu, Barseloni i da njihovi vrhunski igrači uživaju u Audi vozilima, nadamo se da će i našim prvotimcima svaki trening i utakmica biti lakša uz naša vozila. Veliko mi je zadovoljstvo da ovim izuzetnim sportistima i članovima stručnog štaba našeg najuspešnijeg fudbalskog kluba uručim ključeve premijum automobila i želim svima lak put ka vrhu", izjavio je direktor marke "Audi" Slobodan Pešić.
Kao deo sponzorskog ugovora igrači, stručni štab i uprava Partizana dobili su na korišćenje 15 automobila makre Audi. U pitanju su modeli "A3", "A4" i "A6" koji raspolažu snažnim motorima i vrhunskim paketima opreme.