Audi A7 sa novim Vossen felnama

Audi A7 sa novim Vossen felnama

Audi A7 sa novim Vossen felnama

Neko se možda neće složiti sa nama, ali po našem mišljenju A7 je među najboljim Audijevim modelima, koji je jula 2010. godine svoju premijeru imao ne na nekom sajmu, već u živom nastupu na mreži Fejsbuk.

 
Ovim modelom, kompanija iz Ingolštata je želela da se na najbolji način predstavi tržištu četvorovratnih kupea. I ne samo to, Audi je hteo da se A7 svojim karakteristikama jasno itžzdvoji među ostalim modelima.
 
 
Ubrzo nakon predstavljanja, Audi A7 se našao na tržištu Sjedinjenih Država, dostupan u tri paketa opreme i sa početnom cenom od blizu 60,000 dolara (49,200  evra). Kupcima i nije ponuđen neki izbor kada su motori u pitanju, jer je su sve verzije došle sa 3.0-litarskim TFSI V6 agregatom, sa turbo kompresorom.
 
 
Po mnogima, A7 su nedostajale nešto veće felne od 19-inčnih (najveće dostupne), a kako svaka želja kupaca može biti ispunjena na pravom mestu, sa druge strane Atlantika stiže rešenje za ovaj "problem".
 
 
Vossen Wheels, američka kompanija specijalizovana za izradu felni, odlučila je da predstavi svoj najnoviji dizajn, CV5 - 20-inčne konkavne, pretokrake felne, u mnat grafitnoj boji.
 
 
 
N. Lasica - Auto Portal