Audi predstavio novi "A4 allroad quattro"

Audi predstavio novi "A4 allroad quattro"

Audi predstavio novi "A4 allroad quattro"

Iako su svesni da će "Q5" ukrastio deo kupaca Audi je ipak odlučio da u Evropi predstavi novi "A4 allroad quattro". Cena kreće od 44 750 evra i Nemci već primaju narudžbine iako će se za neke verzije čekati malo duže.

Ono što će ljubitelji Audija dobiti sa novim "A4 allroad quattro" modelom jeste uživanje u vožnji poznatog "A4" uz dodatni komfor koji pruža karavan i rastojanje od zemlje povećano za 34mm. Prava kombinaija boja može dati živost inače dosadnim karavanim dok redizajnirani prednji i zadnji branik štite "A4" od napasti iz divljine. Redizajnirana prednja rešetka iz jednog dela dobila je hromirane detalje i detalje u boji srebra.
polovni automobili, auto oglasi, audiKao početna cena navedena je suma od 44 750 evra ali interesantno da verzije sa tom cenom neće biti u Nemčkoj. Na domaćem terenu Audi "A4 allroad quattro" će debitovati sa trolitarskim TDI agregatom, istim onim koji koristi model "Q7", koji daje 218 konjskih snaga za čiji prenos na točkove je zadužen sedmostepeni S-tronic menjač. Cena ove verzije iznosiće 49 750 evra.
polovni automobili, auto oglasi, audiMaksimalni obrtni momenat je malo razočarenje i iznosi svega 400Nm što je malo za V6 agregat. Ipak, ubrzanje od 0 do 100 na sat iznosi 6.6 sekundi što se nikako ne sme podceniti.
polovni automobili, auto oglasi, audiZa one koji žele najsnažniji mogući agregat za 54 400 evra dobiće TDI zapremine 3.0 litara koji daje 270 konja snage i uz pomoć osmostepenog Tiptronic menjača ubrzava od 0 do 100 na sat za 5.5 sekundi.
polovni automobili, auto oglasi, audiZa one koji imaju nešto manje ambicije tu je osnovna verzija sa dvolitarskim TDI i TFSI agregatima koji su povezani sa sedmostepenim S-tronic menjačem. Deo standardne opreme su felne od 17 inča ali zato za LED farovi kupci moraju biti spremni na doplatu.

Za one koje interesuju polovni automobili Slovenija je tržište sa bogatom ponudom.