Alonso: "Imam nedovršena posla u Meklarenu"

Alonso: "Imam nedovršena posla u Meklarenu"

Alonso: "Imam nedovršena posla u Meklarenu"

Novi vozač tima "Meklaren" osvrnuo se na svoj prvi, veoma kratki, boravak u ekipi sa kojom se nada da može naredne sezone do pobedničkih postolja i nove, treće u karijeri, titule F1 šampiona.

Fernando Alonso se vratio u Meklaren, ekipu sa kojom je 2007. imao burnu i kratku vezu, obeleženu velikom aferom. Španac se nakon sedam godina vraća na "mesto zločina" ali sa nadam da će ovoga puta iskoh saradnje biti znatno bolji.

"Prethodni boravak u timu mi nije ostao u najlepšem sećanju. Bio sam veoma motivisan te sezone, borio se za titulu do samog kraja. Ipak, nisam uspeo i na kraju sezone je svako krenuo svojim putem," rekao je bivši vozač Ferarija.

"Tada sam imao 25 godina i nisam možda stvari sagledao na pravi način. Sada sam ponovo ovde jer imam nedovršena posla u timu Meklaren," dodao je Španac.

I šef tima, Ron Denis, govorio je o prethodnom iskustvu i saradnji sa Alonsom. Prvi čovek Meklarena priznao je da nije na najbolji način postupio u regulisanju odnosa na relaciji Alonso-Hamilton ali da će sada situacija biti drugačija.

"Nekada žalite za greškama koje ste napravili u životu. Znam da i Fernando ima slično mišljenje o toj 2007. Sada smo obojica tu da ispravimo stvar jer imamo nedovršena posla u ovom timu," rekao je Ron Denis.