Adrenalinski susreti za pamćenje

Adrenalinski susreti za pamćenje

Adrenalinski susreti za pamćenje

Srpski automobilista Dušan Borković se, između priprema za nove pohode na automobilskim pistama u Italiji i Češkoj u okviru ETCC šampionata, ovog vikenda aktivno posvetio svojim fanovima. 

    
U petak, 21. juna Borković je sa članovima NIS Petrol Racing bio gost na Naxi plaži ispred TC Ušće. Prisutni su imali priliku da se slikaju sa svojim idolom i trkačkim automobilom koji ove sezone vozi na jednom od najprestižnijih takmičenja. Zanimljive razgovori i radost susreta ljudi koje zbližava ista naklonost ka brzini, ni tropska vrelina nije onemogućila, pa se druženje nastavilo do kasnih večernjih sati.
    
U subotu, 22. juna na Adi Ciganliji susreti su bili više adrenalinske prirode jer se održavalo takmičenje za najkreativniju letelicu Red Bull Flugtag, u okviru kojeg je Borković bio u žiriju za izbor najbolje između 37 izloženih letećih mašina. “Uvek mi je drago kada mogu da razmenim misli sa ljubiteljima auto sporta, jer na taj način popularišemo sport koji i u svetskim okvirima postaje sport broj 1 po atraktivnosti. Kada se trudiš da ostvaruješ što bolje rezultate i na dostojanstven način braniš boje svoje zemlje, to publika prepozna i ovom prilikom im se zahvaljujem. Njihova podrška će mi, kao i uvek, mnogo značiti na predstojećim trkama!” izjavio je Borković. 
    
NIS Petrol Racing Team