Top 5 kamioneta za sve prilike

Top 5 kamioneta za sve prilike

Top 5 kamioneta za sve prilike

Pogoršanje vremenskih prilika, pad temperature uz obilne padavine, snežne mećave... Ovakve nepogode sigurno neće biti Vaša briga ukoliko posedujete jedan od ovih transportnih divova. Budite spremni za sve prilike i u svakom tenutku. Dozvolite da Vam predstavimo neke od najpouzdanijih modela kamioneta, koji vas sigurno nikad neće izneveriti, pa čak ni u mećavi.

Chevrolet Colorado

Jedan od najviše pominjanih kamioneta ove godine, Chevrolet Colorado naizgled može da ponudi sve i gotovo je sigurno da će redefinisati pojam srednje-velikih kamioneta. On nudi celokupne performanse pravog kamioneta, ima pogon na sva četiri točka, čak poseduje i ugrađeni Wi-Fi, tako da budete bez brige ako slučajno stanete na putu.


Toyota Tacoma TRD Pro

Ako, pak, zahtevate nešto malo žešći prevoz, preporučujemo Vam istinsko „off-road“ vozilo, japanske proizvodnje. Spremite se da zađete tamo gde se i sami putevi ne usuđuju. Ova TRD pro serija se značajno ističe u odnosu na Tojotin dosadašnji „off-road“ dizajn, i sigurno će vam doneti neverovatna uzbuđenja kakva do sad niste iskusili.


Ram 1500 EcoDiesel

Veći i bolji u odnosu na Kolorado i Takomu zajedno, Ram 1500 EcoDiesel nudi izvanredne mogućnosti. Jači obrtni momenat, efikasniju potrošnju goriva i dovoljno mesta unutar vozila kako bi Vama i ostalim putnicima vožnja bila topla i ugodna. Početna cena ovog vozila iznosi 24.200 dolara.


Ken Block F-150 RaptorTrax

Ako ste slučajno prijatelj sa Kenom Blokom, Ili možda stručnjak za ekstremno tjuniranje vozila – sigurno nećete pogrešiti sa F-150 RaptorTrax. Naizgled deluje blesavo, ali istovremeno priznaćete, i veoma opako. Ova mašina je apsolutno konstruisana za sneg. Mećave čuvajte se!


Mercedes-Benz AMG 6x6

Ukoliko slučajno imate pola miliona dolara viška, budite sigurni da je Mercedes-Benz AMG 6x6 odgovor na sve vaše brige. Ovo monstruozno vozilo ima šest točkova i preći će preko bilo čega što mu se nađe na putu. Ali ne dajte da vas izgled zavara, ova zver je luksuzna koliko i moćna. Poznato Mercedes-AMG odeljenje zaduženo za estetiku i performanse se maksimalno potrudilo da enterijer ovog vozila dovede do savršenstva.
Za koje vozilo biste se vi odlučili?