Uslovi korišćenja

Poslednja izmena: 14. Januar 2016

Korišćenjem bilo kog dela sajta AutoPortal.rs kao i svih njegovih delova firme “Monday Media Group” (u nastavku samo AutoPortal.rs), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem AutoPortal.rs, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.
Ni jedan deo sajta AutoPortal.rs ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
 
AutoPortal.rs

Firma “Monday Media Group” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja sajta AutoPortal.rs. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje AutoPortal.rs, ukoliko ne krše pravila korišćenja.
Sadržaj sajta AutoPortal.rs sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.
AutoPortal.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje sajta AutoPortal.rs koristite na vlastitu odgovornost i AutoPortal.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
Pristup sajtu AutoPortal.rs i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Sajt AutoPortal.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava sajta AutoPortal.rs i podložno je tužbi.
Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (AutoPortal.rs, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
AutoPortal.rs nr pdgovara u eventualnim sporovima u vezi sa povredom i zaštitom autorskih prava oglašivača na AutoPortalu.

Ukoliko smatrate da je AutoPortal.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

 Linkovi na spoljne stranice

AutoPortal.rs sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.
AutoPortal.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.
 
Spoljni saradnici

AutoPortal.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.
AutoPortal.rs  se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
AutoPortal.rs može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke AutoPortal.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.
AutoPortal.rs obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.
AutoPortal.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila AutoPortal.rs ili nezakonitih aktivnosti korisnika.
  
  YouTube

AutoPortal.rs objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.
Video fajlovi koji su označeni kao "Related" postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji AutoPortal.rs nema niti može imati uticaja. Samim tim AutoPortal.rs nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova. 
 
Modifikovanje i promene pravila

AutoPortal.rs zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama AutoPortal.rs može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.
Korišćenjem bilo kog sadržaja na AutoPortal.rs smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Oglasi

Kod predavanja oglasa na AutoPrtalu.rs oglašivač dodjeljuje AutoPortalu.rs pravo da dalje prosledjuje sve predate informacije. AutoPortal.rs ulaže sve napore da bi svojim korisnicima ponudio kvalitetnu uslugu radi čega zadržava pravo da uređuje, izmjenjuje ili obriše sve oglase koji ne zadovoljavaju kriterijum, a posebno u sljedećim slučajevima.

Pri korišćenju Autoportala.rs odgovorni ste za istinitost i tačnost podataka koje dajete. Korištenjem AutoPortal.rs saglasni ste da podaci/informacije koje ste predali budu dostupni na uvid svima koji su za iste zainteresirani.

Oglašivač pristaje da njegovu e-mail adresu AutoPortal.rs upotrebi u svrhu slanja obaveštenja o statusu predanog oglasa, u svrhu dostave računa za eventualno korištenje naprednih usluga, kao i u svrhu slanja ostalih vrsta obaveštenja vezanih za oglas koji je oglašivač predao..

AutoPortal.rs ne odgovara niti garantuje za:

1. tačnost, potpunost i istinitost oglasa ili bilo kog njegovog dela, kao ni za
kvalitet, sigurnost i legalnost ponunenih proizvoda i usluga,
2. ovlašćenje druge strane u zaključivanju ugovora, ispravnost, potpunost i
tačnost ličnih podataka oglašivača koje je koristio u poslovanju,
3. to da na stranicama neće biti grešaka i/ili da će funkcionisati bez prekida u
svakom trenutku, i
4. to da će treća strana legalno koristiti ove stranice sve vreme.

Sudska nadležnost

Ova pravila i uslovi čine ugovor izmenu korisnika i Autoportala.rs kojim se reguliše
korišćenje ovih stranica.
Uslovi i odnos izmenu korisnika i AutoPortal.rs podležu zakonima Republike Srbije
koji regulišu predmetne odnose. U slučaju spora ugovara se nadležnost suda.