Posao

Trenutno otvorene pozicije na Autoportal.rs:

Junior Programer - PHP/JScript/MySql

U cilju daljeg razvoja Autoportal.rs i tržišnog pozicioniranja kao jednog od najvećih autoportala na srpskom tržištu, otvaramo poziciju za Junior PHP Programera.

  * Osnovni zadatak iz opisa pozicije je rad na transformaciji portala iz informativne platforme u sveobuhvatniji servis koji bi bio fokusiran i ka oglašivačima (Auto Oglasnik), ali i ka BtoB (biznis klijentima: Auto kućama, dilerima, principalima) kao predstavnicima ponude novih vozila.

  * Od potencijalnog kandidata se očekuje dobro poznavanje navedenih razvojnih platformi: PHP, JScript/JQuery, MySql, kao i osnovno poznavanje konfiguracije, administriranja i rada sa relacionim bazama podataka (MyAql) i Apache serverom (PhpMyAdmin, FTP).

  * Od poželjnih veština izdvajamo Web Dizajn: Photoshop, CSS, XML, kao i osnovno poznavanje SEO i Internet Marketinga.

  * Potencijalnom kandidatu se pruža mogućnost da usavrši svoje veštine na već etabliranoj platformi, uz fleksibilne uslove vezano za radno vreme i inicijalni obim angažmana. Početak saradnje bi bio baziran na konkretnim taskovima, a želja nam je da kroz istu, ukoliko se pokaže na obostrano zadovoljstvo, steknemo stalnog saradnika sa kojim bi sarađivali puno radno vreme i pod afirmativnim uslovima, na ovom i ostalim projektima Monday Media Grupe.

Zainteresovani kandidati se mole da pošalju svoj CV na posao@autoportal.rs . Napominjemo da će biti kontaktirani samo oni kandidati koji ispunjavaju gore navedene kriterijume.